TRÄNING OCH HÄLSA

TESTER

VI HJÄLPER TILL MED OLIKA FORMER AV TESTER KOPPLADE TILL TRÄNING OCH HÄLSA

Tanitavägning

Sluta gissa, börja mäta!

Fullständig kroppskompositionsanalys på mindre än 30 sekunder. Data analyseras och visas på displayen och kan också skrivas ut i en utförlig rapport. Jämfört med en vanlig våg som endast mäter totalvikt så kan du med en tanitavåg även få fram information såsom t.ex. fettprocent, muskelmassa, kroppsvätska, viceralt fett med mera som kan visa på eventuella hälsorisker.

Tanita har varit verksamma i 70 år, är medicinskt validerade och används inom vetenskaplig forskning av professorer och doktorer från ledande universitet. Tanita är världsledande inom elektroniska precisionsvågar och deras produkter är de mest exakta och tillförlitliga på marknaden.

Vill du boka tid alternativt få mer information om Tanitavägning:

Pris

200 kr / StiL medlem

250 kr / icke medlem

Wellness Screening

En modern hälsokontroll!

En screening tar ca 1 tim, i det inkluderar samtal/analys, mätning och genomgång av resultatet. Du får som resultat en handlingsplan som du kan använda för att ta rätt steg mot en bättre hälsa.
Handlingsplanen tar upp de väsentliga om din hälsa, en kostplan, en träningsplan samt förslag på kosttillskott som kan vara nödvändiga för att stärka upp dig. Genom att göra uppföljningsmätningar kan vi validera om din hälsa förbättras av föreslagna åtgärder.

Varför ska du välja wellness screening hos oss?

Hälsoscreening utförs i samarbete med Acctive Sport & Hälsa, Luleå.

Några gånger under året finns representant från Acctive på plats på StiL och genomför analys. Datum/tider anslås separat via de normala kanalerna.

Praktisk info om screeningen:

För StiL medlem

Vill man boka tid, kontakta Acctive´s butik på Storgatan 47 för tidsbokning.

1295 kr (ord.pris 1495kr)

Hårmineralanalys

En bra bild av kroppens inre miljö!

Analysresultatet ger en bra bild av kroppens inre miljö. Den avslöjar kroppens näringsstatus, metaboliska typ, viktiga hormonbalanser och visar hur effektivt kroppen hanterar de olika näringsämnena. Den visar även ansamling av tungmetaller och toxiciteter som t.ex kvicksilver, bly och arsenik samt hur väl man avgifter dessa.

Med hårmineralanalysen kan man på ett unikt sätt förstå den inre miljön i kroppen under en längre tidsperiod.

Varför ska du välja wellness screening hos oss?

Hårmineralanalys utförs i samarbete med Acctive Sport & Hälsa, Luleå.

Några gånger under året finns representant från Acctive på plats på StiL och genomför analys. Datum/tider anslås separat via de normala kanalerna.

Praktisk info om screeningen:

För StiL medlem

Vill man boka tid, kontakta Acctive´s butik på Kungsgatan för tidsbokning.

1795 kr (ord.pris 1995kr)