PROVA PÅ ARMBRYTNING?

Armbrytning

Kontakta oss så ser vi till att någon finns på plats och kan lära ut grunderna!

En av de stora tjusningarna med armbrytning är just den att man kan bryta arm var helst man befinner sig i världen. Allt man behöver är en arm, ett armbrytarbord och en motståndare. Armbrytning är en av få idrotter där handikappade och icke handikappade kan tävla i samma klass (det finns även disabled = handikappklass).

Våra ordinarie träningstider är måndagar 19:30 - 21:00 och torsdagar 17:50 - 19:15 i sal 2 (fråga receptionen om ni har svårt att hitta), adress: Universitetsvägen 11C, 977 54 LULEÅ (besöksadress, går inte att skicka brev till).

Vill man prova på kan man skicka ett mail till armbrytning@stilsportcenter.se eller boka in sig i appen direkt om redan är medlem. Då kan vi säkerställa att vi har någon där som kan lära ut grunderna och anpassa träningen. Är man inte medlem i StiL så anmäler man att man vill prova en gång gratis i receptionen.

Med oss finns det även möjlighet att tävla inom Armbrytning inom olika erfarenhetsgrader, allt från lokala tävlingar här i Norrland till världsmästerskapen. 

Vi har medlemmar i alla sorters viktklasser och alla är välkomna.

Väl mött runt armbrytningsbordet.

Telefon
070 - 355 57 22
Mail
armbrytning@stilsportcenter.se