GYM

På en yta av ca 1100 kvm finner du ett helt komplett gym som passar alla oavsett träningsbakgrund. Toppmodern gymutrustning, fria vikter, funktionell yta, samt rehab- och stretchingavdelning.

GYM

Är du ny eller osäker på gym miljön?
Vid köp av träningskort erbjuder vi alla en kostnadsfri Gym introduktion inkl ett basprogram med övningar i våra maskiner.
Kontakta receptionen för mer info.

Styrketräning

Styrketräna efter dina behov och förutsättningar. Stor friviktavdelning med flertal stänger (Eleiko) och stort utbud av hantlar. Fyra lyftarflak och flera dragapparater. Huvuddelen av vår utrustning kommer ifrån Star trac och maskinparken är uppdelad i olika avdelningar med totalt över 80 enheter: Impact- och Instinctserien är solid och kvalitativ utrustning med flera enheter för varje muskelgrupp. Human Sport är multifunktionell träning med kablar. MILON (plan 3) är den nya generationens cirkelträning där ditt smartcard håller reda på alla dina inställningar. Gymmet har även en separat avdelning för stretching samt en utökad rehabsektion.

Image hover effect image

Gym 800 kvm

Kontakta receptionen för att boka individuell tid alternativt boka en gymintroduktion här på hemsidan eller via appen.

Image hover effect image

Funktionell yta 250 kvm

Funktionell yta

Ett helt nyinrett, 250kvm stort, funktionellt rum finns nu på markplan.
Skivstänger, Kettlebells, Rigg, boxar, Air-bikes, Woodway Curve (motorlöst löpband), roddmaskiner. m.m. finns såklart i rummet, vilket gör att du själv enkelt kan bygga din egen cirkel och träna varierat.
Här körs även våra populära Functional Cross pass.

Mer ytor - mer träning!

Med totalt ca 1100 kvm yta för gymträning, antingen med maskiner eller fria vikter, så kallad funktionell träning, är vi övertygad att du kommer trivas. Du bestämmer själv hur du vill träna idag, bygg din egen cirkel, gå på ett Functional cross pass eller kör ett basprogram i maskinerna.

Image hover effect image

Sal 1

För att ytterligare utöka ytan för den funktionella träningen har vi ju sedan tidigare öppnat upp Sal 1 där du har bla 50 kvm brottarmatta, boxningsäckar, stroops, pullupsräcke, slamballs, plintar och stort utbud av kettlebells.

GYMINSTRUKTION

Passar dig som är ny i gymmet eller för dig som tappat inspiration och inte vet vad du ska välja för övningar när du tränar.

- Du får ett grundprogram som du kan köra på egen hand, bestående av 6 st övningar i olika gym-maskiner samt två övningar med kroppsvikt.
- Du får hjälp med inställningar och viktval som passar dig.
- Max 3 st deltagare per introduktion.
- Passar dig som är ny i gymmet eller för dig som tappat inspiration och inte vet vad du ska välja för övningar när du tränar.

Välkommen med din bokning!

Image link