FYSIOTERAPI

FYSIOTERAPI

Hanna Niemi, Frida Jakobsson och Markus Ekberg arbetar som fysioterapeuter/sjukgymnaster här på StiL Sportcenter!

Vi har kvällstider till 20.00 tre dagar i veckan.

Alla tre har egen ersättningsetablering, är anslutna till sjukförsäkringen och arbetar utifrån Legitimerade Sjukgymnasters Riksförbunds etiska regler och efter de riktlinjer som fastställts av Socialstyrelsen.

Klicka på namnen under respektive bild för att läsa mer om våra fysioterapeuter.

ÖPPETTIDER

Våra arbetstider varierar från vecka till vecka. Till höger kan du se hur vi har öppet kommande veckor:

Obs! StiL är en kontantfri anläggning.

VECKA 6
- Måndag: 8-20
- Tisdag: 8-18
- Onsdag: 8-15
- Torsdag: 9-17
- Fredag: 8-16

VECKA 7
- Måndag: 8-20
- Tisdag: 8-19
- Onsdag: 9-16
- Torsdag: 8-17
- Fredag: 8-16

StiL FYSIOTERAPI

Den 1 januari 2007 togs remisskravet för fysioterapi bort. Detta innebär att Du kan beställa tid hos sjukgymnast, utan att först träffa en läkare innan.!

Kostnaden för besök hos sjukgymnast/fysioterapeut är 300 kr, dvs. patientavgift. Patientavgiften gäller från den dag Du fyller 20 år.

Nu jobbar även fysioterapeuten Frida hos oss.

Image link

BOKNING AV TID

Då vi fysioterapeuter vanligen har svårt att svara i telefon under behandling med patienter bokar du enklast tid via e-post (vi kollar mejlen flera ggr dagligen). I mejlet lämnar du kontaktuppgifter på enklaste sätt så återkommer vi med förslag på tider.

Du kan självklart alltid prova ringa oss.
Om vi inte svarar, lämna ett meddelande på telefonsvarare eller skicka ett sms, så återkopplar vi vid första bästa tillfälle.

VÅRA DUKTIGA FYSIOTERAPEUTER

Hanna Niemi

MSC, LEG FYSIOTERAPEUT

Markus Ekberg

LEG FYSIOTERAPEUT

Frida Jakobsson

LEG FYSIOTERAPEUT

VÄLKOMMEN ATT BOKA TID!

Med tanke på patientsekretessen kan du tyvärr inte kontakta StiLs reception för bokning av tid till våra fysioterapeuter. Här kan du endast få hjälp med kontaktuppgifter och samt annan praktisk information.

0920- 50 21 20

BESÖK HOS FYSIOTERAPEUT

Viktig information inpassering-fysioterapi
Från och med torsdag 6 maj kommer vår huvudentré att stängas pga renoveringsarbete.

Anmälan för besök till fysioterapeut sker alltid i StiLs reception innan besök till din fysioterapeut. Här betalar du även din patientavgift (300 kr) eller visar upp ditt frikort.

Vårt väntrum och våra behandlingsrum ligger en trappa upp, sett från gymmet, och det finns hiss att tillgå. Hos oss finner du ljusa behandlingsrum för sjukgymnastik i trevlig miljö.

Stor, fri kundparkering finns tillgänglig för våra patienter i direkt anslutning till oss. Gäller under receptionens öppettider.

Receptionen står alltid till tjänst för frågor och funderingar angående bokning/ avbokning till oss fysioterapeuter.

Tillsammans med våra medarbetare på StiL Sportcenter kan vi erbjuda ett mycket brett tjänsteutbud inom fysioterapi/sjukgymnastik, förebyggande hälsovård, idrottsmedicin, rehabiliteringsträning och friskvård.

Hjärtliga hälsningar
// Hanna, Frida & Markus, StiL Fysioterapi

BEHANDLINGSMETODER OCH POLICY

Vi arbetar med behandlingsmetoder som är vetenskapligt beprövade och godkända. Vårt mål är att ge varje patient en optimal möjlighet att utifrån sin diagnos nå sitt rehabiliteringsmål, oavsett om det handlar om att utöva en motions- eller elitidrott eller återgå till arbete.

När Du träffar din fysioterapeut första gången kommer en grundlig undersökning utföras för att Du ska få en förklaring till dina besvär samt att Ni tillsammans lägger upp en handlingsplan och målsättning. Det är dock fysioterapeuten som väljer behandlingsmetod. Resultatet av behandlingen utvärderas kontinuerligt, såväl objektivt som subjektivt.

Vi har flerårig klinisk erfarenhet av yrket och en stor bredd i olika behandlingsmetoder, se tidigare presentation. Vi använder oss även av rehabiliteringsträning, där Du som patient kommer erbjudas rehabiliteringsträning i StiL Sportcenters stora moderna lokaler, med en träningsutrustning som kan anpassas individuellt under hela rehabiliteringstiden.

Önskar Du som patient rehabiliteringsträna på andra tider än när Din fysioterapeut är i tjänst, får Du diskutera det med din fysioterapeut. Viktigt att veta är att om Din fysioterapeut inte är på plats bedöms inte din träning som rehabiliteringsträning, utan som friskvård på eget ansvar, vilket innebär att Patientförsäkringen inte gäller.