Träna orientering med oss!

ORIENTERING

Orientering

Orienteringssektionen är till för alla er som redan är frälsta eller er som vill upptäcka hur roligt det är att springa orientering.

Både nybörjare, proffs, tjejer och killar är mycket välkomna på våra träningar. Vi lägger större vikt på att det ska vara kul och givande, än att du ska bli en ny superstjärna.

Våra träningar

Måndagar 18:30

Våra träningar är på måndagar hela året, undantaget sommaren. Under hösten innan mörkret kommer har vi teknikträningar i olika svårighetsgrader. När mörkret och snön har kommit kör vi stadsorientering i väntan på barmarken. Alla träningar är anpassade för både nybörjare och erfarna. Mer information läggs ut på vår facebooksida inför varje träning.

Vi brukar även hänga med på Universitetsorienteringen vilket är en liten cup med sex stycken deltävlingar i början av höstterminen. Man tävlar för sin institution på LTU eller för StiL.

Varje läsperiod under läsåret bjuder vi också in till långpass med bastu och fika.

Nybörjare

Är du nybörjare och skulle vilja testa på orientering?

Du kanske undrar hur svårt det är och om du som nybörjare kan vara med på träningarna?

Klart du kan hänga med på våra träningar!

Vi i sektionen har i varje träning en nybörjarbana för er som vill lära er att orientera. Vi ledare finns även till hjälp och kan följa med er runt banan för att ge er tips och råd längs vägen.

Har du funderingar så tveka inte att höra av dig till oss!

Dela informationen

;