Träna orientering med oss!

ORIENTERING

Karta och kompass för äventyr!

Orienteringskurs:

"Karta och kompass för äventyr" är en kurs för dig som vill lära dig använda karta och kompass för navigering. Kursen är för alla och är tänkt att ge en grund för orientering i många olika situationer, till exempel fjällvandring, Hittaut eller skogspromenader.

Kursen är uppdelad på två tillfällen, 15/5 och 22/5 mellan 18:30 och 20:00. Första tillfället är av mer teoretisk karaktär inomhus och andra tillfället är vi utomhus. Första tillfället kommer att vara i lektionssal på universitetet och andra tillfället på Ormberget (exakta samlingsplatser skickas ut via mail inför kursstart).

Följ länken nedan för att boka en plats.

För mer information:
Telefon: 072-9118767
Epost: orientering@stilsportcenter.se

Image link

Orientering

Orienteringssektionen är till för alla er som redan är frälsta eller er som vill upptäcka hur roligt det är att springa orientering.

Både nybörjare, proffs, tjejer och killar är mycket välkomna på våra träningar. Vi lägger större vikt på att det ska vara kul och givande, än att du ska bli en ny superstjärna.

Våra träningar

Måndagar 18:30

Våra träningar är på måndagar hela året, undantaget sommaren. Under hösten innan mörkret kommer har vi teknikträningar i olika svårighetsgrader. När mörkret och snön har kommit kör vi stadsorientering i väntan på barmarken. Alla träningar är anpassade för både nybörjare och erfarna. Mer information läggs ut på vår facebooksida inför varje träning.

Vi brukar även hänga med på Universitetsorienteringen vilket är en liten cup med sex stycken deltävlingar i början av höstterminen. Man tävlar för sin institution på LTU eller för StiL.

Varje läsperiod under läsåret bjuder vi också in till långpass med bastu och fika.

Image link

Nybörjare

Är du nybörjare och skulle vilja testa orientering?

Du kanske undrar hur svårt det är och om du som nybörjare kan vara med på träningarna?

Klart du kan hänga med våra träningar!

Vi i sektionen har i varje träning en nybörjarbana för er som vill lära er att orientera. Vi ledare finns även till hjälp och kan följa med er runt banan för att ge er tips och råd längs vägen.

Har du funderingar så tveka inte att höra av dig till oss!

Image link

Dela informationen

;