Träna med oss

StiL Futsal

Är du sugen på att prova på att spela futsal med oss? Vi spelar i Porsöhallen på andra sidan gatan från StiL Sportcenter flera dagar i veckan. Futsal är väldigt likt fotboll men spelas inomhus. Spelet brukar vara snabbare och mer tekniskt än fotboll utomhus.

StiL Futsal Cup, lördag 27 april

För att se affisch i större bild, klicka nedan

Lördag, 27 april 2024
kl. 11:30-18:00
Porsöhallen Hall A
Sista anmälningsdag: 23 april 2024

OBS Ny affisch är på gång här på hemsidan.
StiL Futsal välkomnar både spelare och publik till en futsal-turnering i Porsöhallen. Det lag som vinner turneringen får lyfta en mäktig pokal mot skyarna.
Obligatorisk tävlingsinformation, läs via länk nedan.

Kontakt
Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss? Vi nås lättast via Facebook-sidan StiL Futsal eller på instagram på @stilfutsal.

Anmäl ditt lag och betala

Rapportera ditt lag till...

Vår verksamhet

Motionsgruppen: Måndagar kl. 21:30-23:00 och söndagar jämna veckor kl. 17:00-18:30.
De flesta av våra träningar är till för dig som vill spela futsal för skojs skull utan förväntningar på att delta ofta eller att prestera, precis som övriga pass inne på StiLs träningsanläggning. De här passen innehåller oftast uppvärmning, eventuellt en kort övning och mycket matchspel!
Tävlingslaget: Onsdagar kl. 21:00-22:30
För dig som vill lite mer och tycker det är kul att spela matcher mot andra lag erbjuder vi tävlingslaget som spelar i Division 2 för futsal i Norrbotten. Laget har träning en gång i veckan med fokus på att utvecklas som spelare och som lag. För att anmäla ditt intresse, skriv ett meddelande till oss på mejl, instagram eller facebook!

Om oss

Information för att kunna delta
StiL-medlemmar med StiLkortet (gym & all access) eller sektionskortet (lagsport & utomhus) är välkomna att spela med oss. För provträning och känna-på-pass som inte kräver sektionskort eller medlemskap ber vi dig att kontakta receptionen på StiL Sportcenter på telefon, mejl eller att besöka den i C-huset på Luleå tekniska universitet. Kontaktuppgifter hittar du genom att skrolla längst ner på denna sidan. Vi tränar i Porsöhallen, ca 100 meter från StiL Sportcenter. Du behöver också kläder för idrott och idrottsskor för inomhusbruk. Tycker du att det är roligt och vill spela regelbundet rekommenderar vi varmt futsalskor, vilket finns att köpa i sportbutiker. Benskydd är frivilligt att använda.
Kontakt
Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss? Vi nås lättast via Facebook-sidan StiL Futsal eller på instagram på @stilfutsal.

Ledare för sektionen

Niklas Grau
Niklas Grau
Clive Rice
Clive Rice
Eric Sjöström
Emil Sellergren
Emil Sellergren
Naif Adams