Träna med oss

Futsal

Vi har ett damlag och ett mixlag. Vi nås lättast via Facebook sidan.

Hej och välkomna till StiL futsal dam!

Damlaget

Utrustning

Skor
För att delta så rekommenderar vi att man ska använda skor. De skorna ska ha en sula som inte färgar av sig på hallgolvet (ljusa färger). De ska även vara rena, alltså gärna inga man använder utomhus till vardags. Är de enda skorna som finns tillgängliga utomhusskor så ser vi att de rengörs innan. Det behöver inte vara någon speciell skosort.
Skydd
Benskydd är frivilligt att använda på träningarna.
Kläder
Kläder man kan använda är tillexempel vanliga träningskläder. Det viktiga är att man känner sig bekväm!

Ledare för damlaget

Josefin Nilsson, 25 år
Josefin Nilsson, 25 år
Ordförande

Fotboll har alltid varit en stor del av mitt liv och futsal har varit något man spelade om vintrarna för att hålla igång. Därför har jag igen större erfarenhet av futsal sen innan, men har lärt mig väldigt mycket sen start. Jag tycker att det roligaste med att vara ledare för den här sektionen är att träffa alla härliga tjejer som kommer och spelar med oss! Jag ser fram emot varje träning och det ska bli kul att se hur sektionen kommer utvecklas! Hoppas på att träffa er!

Olina Öhrn , 23 år
Olina Öhrn , 23 år
Ledare

Jag är en före detta målvakt/mittback som spelat fotboll tills för några år sen då en skada satte stopp. Jag har inga speciella erfarenheter av futsal sen tidigare, men försöker lära mig med tiden. Futsal & vår sektion för mig är att få lira lite fotboll, träffa likasinnade & framförallt ha kul! Målet för mig är att våra träningar ska vara roliga för alla, oavsett nivå & erfarenhet. Hoppas vi syns på planen!

Elin Mattsson
Elin Mattsson
Sophia Elmesten
Sophia Elmesten
Välkommen till futsal via MittLivsStil!

Mixlaget

Information
Verksamheten är igång för hösten 2020. Stil medlemmar med minst sektionskort är välkomna att spela med oss. För provträning och känna-på-pass som inte kräver sektionskort/medlemskap ber vi dig att kontakta receptionen på MittLivsStil. Vi tränar i Porsöhallen 3 gånger/vecka med ett organiserat träningsupplägg där större delen av träningen består av matcher tillsammans med erfarna ledare.
Kontakt
Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss? Vi nås lättast via Facebook-sidan, där vi heter StiL Futsal Mix.

Ledare för mixlaget

Zmar
Zmar
Clive Rice
Clive Rice
Selcuk "Selle" Abay
Selcuk "Selle" Abay
Niklas Grau
Niklas Grau
Emil Sellergren
Emil Sellergren
EnglishSwedish