Tillsammans är vi starkare!

PT TEAM

Häng med i ett TEAM, ta chansen att nå ditt mål och våga utmana dig!
Vi hjälper dig på vägen!

PT TEAM

PT TEAM betyder att en grupp deltagare tränar tillsammans med samma fokus och mot liknande mål.

Häng med i ett TEAM, ta chansen att nå ditt mål och våga utmana dig!
Vi hjälper dig på vägen!

Ett TEAM får bestå av 4-6 personer som tränar tillsammans under ett bestämt antal veckor, ett bestämt antal ggr i veckan.

TEAM är inte gruppträning utan varje deltagare får individuell hjälp inom ramen för Personlig Träning.

Mer specifik information kring varje TEAM får du inför respektive start.
Vid intresse, kontakta receptionen eller skicka ett mejl.

Tillsammans är vi starkare!

PT TEAM

PT TEAM - Stark genom klimakteriet

Mål
Baseras på dialog med gruppens deltagare innan uppstart. Men generellt, få bättre effekt i din träning med just dina förutsättningar i fokus.

Detta TEAM är för dig som är över 40 år och kanske känner att resultaten inte infinner sig som tidigare. Kanske du har tappat bort din motivation helt och hållet med all stress och dålig sömn. Vi kommer hjälpa dig att göra träningen mer effektiv och roligare när du tränar.

Vi kommer även prata om att återhämtning och vila och vilka vitaminer och mineraler kroppen behöver under förklimakteriet och klimakteriet.

Totalt 5 veckor

Antal tillfällen
5 tillfällen på 60 minuter

Antal personer
4 - 6

PT TEAM – Strong woman

Bakgrund
Styrketräning är en viktig aspekt för hälsan i stort. Allt fler kvinnor söker sig till och efterfrågar styrketräning i gymmet och vill bli starka, vilket vi uppmuntrar! För att stärka kunskapen, motivationen och tryggheten till att genomföra den typen av träning har vi skapat Strong Woman.

Upplägg
Genom att delta i Strong Woman får du grundläggande och noggrann genomgång av teknik i basövningar i form av benböj, marklyft, bänkpress samt axelpress. Du får hård och säker träning med en personlig tränare, med hjälp av din personliga tränare ges möjlighet för olika nivåer. Det vill säga, det passar både dig som saknar erfarenhet och även dig som har erfarenhet men vill utvecklas. Redskapen vi använder är kettlebell och skivstång, detta är individuellt och baserat på tidigare erfarenheter.

Antal veckor
8 veckor
Antal personer
4 - 6

PT TEAM

PT TEAM - Strong woman

Är du kvinna, vill bli starkare och utveckla tekniken i basövningar? Då är Strong Woman det perfekta teamet för dig.

Mål
Baseras på dialog med gruppens deltagare innan uppstart. Men generellt, bli starkare samt skapa kunskap och trygghet i basövningar som benböj, marklyft, bänkpress samt axelpress.

PT TEAM – Kettlebell

PT TEAM

PT TEAM - Kettlebell

Mål
Baseras på dialog med gruppens deltagare innan uppstart. Men generellt, få bättre effekt i din träning med kettlebell som verktyg.

Här kommer vi lära oss teknik på kettlebell övningar, från basövningar och upp till lite mer avancerade, men allt efter individens nivå.

Så det passar dig som är nyfiken på kettlebell och är helt ny, men även dig som redan provat på men vill lära dig mer. Här kommer du att öka din kondition, styrka och förbränning..

Antal veckor
8 veckor
Antal personer
4 - 6

PT TEAM – Mamma tränar

Bakgrund
”Mamma tränar” är TEAMET för dig som har genomgått en graviditet och förlossning och som vill återfå funktionen i bäckenbotten och bålstödet. Det är TEAMET för dig som vill börja träna igen men som inte riktigt vet hur, vad och i vilken ordning du ska träna. I början av varje tillfälle kommer det att vara en kort teoridel för att skapa en förståelse för varför vi gör en viss typ av träning. Resten av träningspasset kommer att ägnas åt just träning.

Mål
”Mamma Tränar” har som huvudfokus och målsättning att du ska återfå en god funktion i bålmuskulaturen och bli medveten om din hållning, samt att du ska bli starkare i kroppen. Vi kommer att lägga en god grund och skapa kroppslig medvetenhet för att successivt kunna gå vidare till annan träning.
I och med att det är en liten grupp med 4-6 deltagare så kommer jag att kunna se dig och dina behov och på så sätt vägleda dig genom träningen.

Barn upp till 18 månader är välkomna att vara med under träningspasset.

Antal veckor
8 veckor, 1 tillfälle per vecka
Antal personer
4 - 6

PT TEAM

PT TEAM - Mamma tränar

”Mamma Tränar” passar dig som har barn som är minst 2 månader. Du har varit på din efterkontroll och fått godkänt att börja träna. Det är en fördel om du har kommit igång med knipövningar och att du känner att du har en viss kontakt med din bäckenbotten och dina bålmuskler.

Jag som leder TEAMET heter Camilla Johansson. Jag är mamma till två små barn, och jag är utbildad ”Pre – and postnatal coach” via Girls Gone Strong.

Välkommen med din anmälan, jag ser fram emot att få vara med på din träningsresa!

PT TEAM – Muscle up

PT TEAM - Muscle up

Mål
Lära sig tekniken för att kunna en Bar Muscle up utan hjälpmedel.

Vill du lära dig Muscle-ups?
Då är detta TEAMET för dig! TEAMet jobbar under 8 veckor och du kommer att lära dig tekniken för att kunna göra en Bar Muscle-Up. Främst kommer vi att jobba på styrkan i pullups och dips, samt styrkan och tekniken i själva kippen för att ta sig upp runt stången.

För att du ska kunna tillgodogöra dig TEAMET i så stor utsträckning som möjligt, och för att du under den period som vi ses ska kunna göra tillräckligt med progression för att klara en Muscle-up, så rekommenderar jag att du kan göra minst 5 pullups och dips utan hjälpmedel.

Antal veckor
8 veckor
Antal personer
4 - 6

PT TEAM

MEDLEMSPRIS
kr 400 1 Träff
 • 4 Träffar

  1600 kr

  (Pris per träff 400kr)
 • 5 Träffar

  2000 kr

  (Pris per träff 400kr)
 • 8 Träffar

  3200 kr

  (Pris per träff 400 kr)
MEDLEMSPRIS

PT TEAM

ORD. PRIS
kr 450 1 Träff
 • 4 Träffar

  1800 kr

  (Pris per träff 450 kr)
 • 5 Träffar

  2250 kr

  (Pris per träff 450 kr)
 • 8 Träffar

  3600 kr

  (Pris per träff 450 kr)
ORD. PRIS
EnglishSwedish