Tillsammans är vi starkare!

PT TEAM

Häng med i ett TEAM, ta chansen att nå ditt mål och våga utmana dig!
Vi hjälper dig på vägen!

PT TEAM

PT TEAM betyder att en grupp deltagare tränar tillsammans med samma fokus och mot liknande mål.

Häng med i ett TEAM, ta chansen att nå ditt mål och våga utmana dig!
Vi hjälper dig på vägen!

Ett TEAM får bestå av 4-6 personer som tränar tillsammans under ett bestämt antal veckor, ett bestämt antal ggr i veckan.

TEAM är inte gruppträning utan varje deltagare får individuell hjälp inom ramen för Personlig Träning.

Mer specifik information kring varje TEAM får du inför respektive start.
Vid intresse, kontakta receptionen eller skicka ett mejl.

Tillsammans är vi starkare!

PT TEAM

PT TEAM - Stark genom klimakteriet

Mål
Baseras på dialog med gruppens deltagare innan uppstart. Men generellt, få bättre effekt i din träning med just dina förutsättningar i fokus.

Detta TEAM är för dig som är över 40 år och kanske känner att resultaten inte infinner sig som tidigare. Kanske du har tappat bort din motivation helt och hållet med all stress och dålig sömn. Vi kommer hjälpa dig att göra träningen mer effektiv och roligare när du tränar.

Vi kommer även prata om att återhämtning och vila och vilka vitaminer och mineraler kroppen behöver under förklimakteriet och klimakteriet.

Totalt 5 veckor

Antal tillfällen
5 tillfällen på 60 minuter

Antal personer
4 - 6

PT TEAM Strong woman

Bakgrund
Styrketräning är en viktig aspekt för hälsan i stort. Allt fler kvinnor söker sig till och efterfrågar styrketräning i gymmet och vill bli starka, vilket vi uppmuntrar! För att stärka kunskapen, motivationen och tryggheten till att genomföra den typen av träning har vi skapat Strong Woman.

Upplägg
Genom att delta i Strong Woman får du grundläggande och noggrann genomgång av teknik i basövningar i form av benböj, marklyft, bänkpress samt axelpress. Du får hård och säker träning med en personlig tränare, med hjälp av din personliga tränare ges möjlighet för olika nivåer. Det vill säga, det passar både dig som saknar erfarenhet och även dig som har erfarenhet men vill utvecklas. Redskapen vi använder är kettlebell och skivstång, detta är individuellt och baserat på tidigare erfarenheter.

Antal veckor
8 veckor
Antal personer
4 - 6

PT TEAM

PT TEAM - Strong woman

Är du kvinna, vill bli starkare och utveckla tekniken i basövningar? Då är Strong Woman det perfekta teamet för dig.

Mål
Baseras på dialog med gruppens deltagare innan uppstart. Men generellt, bli starkare samt skapa kunskap och trygghet i basövningar som benböj, marklyft, bänkpress samt axelpress.

PT TEAM Kettlebell

PT TEAM

PT TEAM - Kettlebell

Mål
Baseras på dialog med gruppens deltagare innan uppstart. Men generellt, få bättre effekt i din träning med kettlebell som verktyg.

Här kommer vi lära oss teknik på kettlebell övningar, från basövningar och upp till lite mer avancerade, men allt efter individens nivå.

Så det passar dig som är nyfiken på kettlebell och är helt ny, men även dig som redan provat på men vill lära dig mer. Här kommer du att öka din kondition, styrka och förbränning..

Antal veckor
8 veckor
Antal personer
4 - 6

PT TEAM Mamma tränar

Bakgrund
”Mamma tränar” är TEAMET för dig som har genomgått en graviditet och förlossning och som vill återfå funktionen i bäckenbotten och bålstödet. Det är TEAMET för dig som vill börja träna igen men som inte riktigt vet hur, vad och i vilken ordning du ska träna. I början av varje tillfälle kommer det att vara en kort teoridel för att skapa en förståelse för varför vi gör en viss typ av träning. Resten av träningspasset kommer att ägnas åt just träning.

Mål
”Mamma Tränar” har som huvudfokus och målsättning att du ska återfå en god funktion i bålmuskulaturen och bli medveten om din hållning, samt att du ska bli starkare i kroppen. Vi kommer att lägga en god grund och skapa kroppslig medvetenhet för att successivt kunna gå vidare till annan träning.
I och med att det är en liten grupp med 4-6 deltagare så kommer jag att kunna se dig och dina behov och på så sätt vägleda dig genom träningen.

Barn upp till 18 månader är välkomna att vara med under träningspasset.

Antal veckor
8 veckor, 1 tillfälle per vecka
Antal personer
4 - 6

PT TEAM

PT TEAM - Mamma tränar

”Mamma Tränar” passar dig som har barn som är minst 2 månader. Du har varit på din efterkontroll och fått godkänt att börja träna. Det är en fördel om du har kommit igång med knipövningar och att du känner att du har en viss kontakt med din bäckenbotten och dina bålmuskler.

Jag som leder TEAMET heter Camilla Johansson. Jag är mamma till två små barn, och jag är utbildad ”Pre – and postnatal coach” via Girls Gone Strong.

Välkommen med din anmälan, jag ser fram emot att få vara med på din träningsresa!

PT TEAM Styrkelyft

PT TEAM - Styrkelyft

Mål
TEAM Styrkelyft har som huvudfokus att du ska lära dig tekniken för de ingående momenten marklyft, knäböj och bänkpress. Vi fokuserar på och tränar noggrant tekniken för de olika delmomenten. Även om skivstång är redskapet i fokus så kan utrustning som kettlebells också användas för att bana in rätt rörelsemönster.

Vill du få koll på styrkelyft?
Då är detta TEAMET för dig!
Bakgrund
Om du är intresserad av att börja med något eller flera av momenten som ingår i styrkelyft, eller om du kanske redan tränar detta på egen hand men känner att det inte riktigt känns ”spot on”, eller om du är osäker på om du verkligen gör rätt, då är detta TEAMET för dig!
Du behöver inte vara stark eller ha skivstångsvana sedan tidigare, detta är kvalitéer som kommer att utvecklas undertiden vi tränar.
Antal veckor
8 veckor, 1 tillfälle per vecka
Antal personer
4 - 6

PT TEAM Viktresan

Bakgrund
För dig som har övervikt och behöver hjälp att ändra dina kostvanor. Vi kommer att prata om kostplanering, energi & näring. Ni kommer få med er receptförslag som är valfritt att följa under dessa veckor. Vi kommer även att träna i grupp 2 dagar i veckan tillsammans och utöver det får ni lite övningar att göra under veckan.

Mål
Vi vill att ni kommer igång med träningen och en bra kosthållning. Ni får inspiration till effektiva träningspass som vi kör i grupp som ni sedan kan köra själva. Det är en liten grupp på 4-6 personer som tränar tillsammans så jag har utrymme att anpassa om det finns skador.

Antal veckor
5 veckor, 2 tillfälle per vecka
Antal personer
4 - 6

PT TEAM

PT TEAM Stark och rörlig

Bakgrund
Med dagens livsstil som innebär en hel del stillasittande och inaktivitet så blir vi som regel mindre rörliga och får ont eller besvär lite varstans. I det här TEAMET varvar vi rörlighetsträning, kroppsegna styrkeövningar och redskapsövningar för att successivt öka både styrka och rörlighet.

Mål
TEAM Stark och rörlig har som huvudsyfte att göra kroppen starkare samtidigt som din rörlighet ökar. Vi vill att du ska orka vardagen bättre samtidigt som du förbereder dig för tyngre och mer komplex träning i framtiden, utan att rörligheten och grundstyrkan blir begränsande faktorer.

Antal veckor
8 veckor, 1 tillfället per vecka
Antal personer
4 - 6

PT TEAM

MEDLEMSPRIS
kr 400 1 Träff
 • 4 Träffar

  1600 kr

  (Pris per träff 400kr)
 • 5 Träffar

  2000 kr

  (Pris per träff 400kr)
 • 8 Träffar

  3200 kr

  (Pris per träff 400 kr)
MEDLEMSPRIS

PT TEAM

ORD. PRIS
kr 450 1 Träff
 • 4 Träffar

  1800 kr

  (Pris per träff 450 kr)
 • 5 Träffar

  2250 kr

  (Pris per träff 450 kr)
 • 8 Träffar

  3600 kr

  (Pris per träff 450 kr)
ORD. PRIS