StiL - LULEÅS BREDASTE UTBUD AV TRÄNING!

SAMARBETSPARTNERS

Samarbetspartners

Vi är alltid på jakt efter samarbetspartners och samarbeten som gynnar våra medlemmar. Har du ett förslag på samarbete, tips eller annan idé? Tveka inte att kontakta oss!

LULEÅ STADSMARA 2024

Ringa in lördag 25 maj i löparkalendern då Stadsmaran genomförs för 43:e gången.

En fullmatad dag med massor av löparglädje.

Stadsmaran är en av Norrlands största löpartävlingar där du har både tävlings- och motionsklasser. Utbudet är framtaget för att passa alla, oavsett ambitionsnivå. Det finns flera lopp att välja på.

Låt Stadsmaran bli ett av dina träningsmål. Att delta i Stadsmaran ger för många en extra energikick tack vare hela inramningen och all publik vid start/mål och runt banan.

För mer info, träningsupplägg, tidigare resultat m.m. Klicka vidare till Luleå Stadsmara egen hemsida.

VÅRRUSET

VÅRRUSET 2024 LÄNGTAR EFTER DIG!

Upplägg

Vi är så glada över att få välkomna er tillbaka och bjuda in till Sveriges största löparturné för tjejer/kvinnor, Vårruset 2024! Välj mellan 2,5 km eller 5 km och om du vill springa på tid eller Fun Run (ingen tidtagning). Äntligen kan rörelseglädjen och gemenskapen få stå i centrum igen och det här året kommer vi få heja, peppa och stötta varandra live, på riktigt!

TISDAG DEN 13 JUNI KOMMER VÅRRUSET TILL LULEÅ!

Gör er redo för en härlig kväll i rörelsens tecken när Vårruset-turnén gör sitt artonde stopp i Luleå. Spring, jogga eller promenera 2,5 km eller 5 km själv eller tillsammans med dina vänner, kollegor, släkt eller grannar. Loppet går på en bana längs med Luleälven i centrala stan. Start och mål vid Hälsans Hus. Det kommer bli ett roligt lopp och kväll att dela tillsammans med andra, kom och Vårrusa med oss!

För mer info och anmälan, se Vårruset´s hemsida.

BENIFY

Vilka är Benify?

Benify hjälper tusentals arbetsgivare världen över att attrahera, engagera och behålla rätt kompetens med världens mest skräddarsydda medarbetarportal.

Samarbetar din arbetsgivare med Benify, då kan du via deras portal, nyttja ditt friskvårdsbidrag i vår anläggning på StiL.

Utdrag från Benify´s hemsida:

Alla vet vad de har i lön, men betydligt färre har koll på allt annat som deras arbetsgivare bekostar för dem via anställningen. Eftersom din arbetsgivare vill visa hur mycket de uppskattar dig har de valt att investera i en medarbetarportal från Benify. Portalen finns också som app. När du loggar in kan du se värdet av hela din kompensation, hitta information om pension och försäkringar, beställa olika personalförmåner och mycket annat. Alltihop är noggrant utvalt för att du ska kunna ha det bra och hålla dig uppdaterad – både på jobbet och på fritiden.

STADIUM

Vilka är Benify?

Via samarbetet har du som medlem möjlighet att köpa fina Craft träningskläder till ett förmånligt pris.

Vi är glada att presentera StiL Sportcenters nya profilguide. Vår ambition är att ge bästa möjliga service och hantera beställningar så snabbt och bra som möjligt.

Utdrag från Benify´s hemsida:

Surfa enkelt in via länken nedan. Där hittar du utbud och kan enkelt lägga din beställning på önskade plagg.

Vid behov har du på Stadium i Luleå City möjlighet att prova kläder innan du beställer. Personalen där kan även vara behjälpliga att beställa kläder.

JOBBHÄLSAN

Jobbhälsan

Jobbhälsan i Norr AB är ett lokalt ägt företag och är den största privata företagshälsan i norra Sverige med 40 år i branschen. Teambaserad företagshälsa inom hela arbetsmiljöområdet. Certifierade enligt SS-EN 9001:2008 inklusive kraven i specifikation för Svensk Företagshälsovård.

ACCTIVE SPORT & HÄLSA

I vårt samarbete med Acctive Sport & hälsa erbjuder vi bl.a. tester av olika slag

Fokus är på dig och din hälsa, och hur man bättre kan hålla koll på hur din kropp mår.

CMS - CLUB MARKETING & MANAGEMENT SYSTEM

Från och med första januari 2019 kan vi stolt meddela att StiL ingår i CMS nätverket.

I och med detta kommer du som medlem bl a att kunna nyttja CMS Travelpass vilket innebär att du på resande fot, under 30 dagar, kan träna på alla CMS anslutna träningsanläggningar i världen.