QIGONG

- Rörlighet
- Balans
- Koordination
- Meditation
- Kroppskännedom
- Mindfullness

Lämna stressen, upplev harmoni med Qigong

Nytta / Fördelar

Det har visat sig att Qigong är effektivt för att få en bättre hälsa och känna sig mer avslappnad. Qigong har flera fördelar:

Motverkar stress, spänningar och värk. Ökar din rörlighet, kroppsmedvetenhet, energi och uthållighet, koordinerar och balanserar din kropp och själ.

Ökar din uppmärksamhet och närvaro i nuet - mindfulness

Om klasserna

En Qigong-klass är uppbyggt på olika rörelsemönster som utförs stående. Man menar i Kinesisk medicin att man bygger energi och kraft i Qigong. Meditation i rörelse.

Om sal & material

Vi kör passen i lilla salen och yogamattor finns att låna.

Bokning

Passen genomförs i största del sittandes. Du behöver inte ta med egen yogamatta, det finns att låna. Det är en fördel med varma och mjuka kläder och strumpor då passen är i lugn anda. Passet är 60 min.

Tänkvärt

Passen genomförs med fördel barfota. Du behöver inte ta med egen yogamatta, det finns att låna. Passet är 45, 60 eller 75 min långt.

Rörlighet
Styrka
Kondition
Koordination
Hopp

Innehåll / Moment

Allt arbete gör att din kropp får en medvetenhet i var den är, kopplar i och kopplar ut muskler så att de utför rätt arbete i kroppen. Cirkulationen i kroppen ökar. I vissa pass finns Kinesisk klappmassage vilket ger kroppen en ordentlig energiboost i hela kroppen.