MEDI YOGA

- Rörlighet
- Koordination
- Stretch
- Mindfulness
- Meditation
- Basal Kroppskännedom

MediYoga, en body-mind träning, en helhetsträning som stillar sinnet, ökar kroppsmedvetenheten och balanserar kroppens nerv- och hormonsystem men som också bidrar till ökad rörlighet, flexibilitet och styrka.

Nytta / Fördelar

De delar som ingår i övningarna i klasserna är andning, fysiska positioner, fysiska rörelser, ögonposition och ljud. Målet är att synkronisera dessa delar med varandra tillsammans med uppmärksamhetsträning i kroppen.

Om klasserna

Grunden och den röda tråden i träningen är andningen som är den del som tydligast knyter ihop de mentala och fysiska aspekterna. Oavsett erfarenhet, nybörjare som erfaren utövare är andningen central och den funktion som styr övriga delar.

Om sal & material

Vi kör passen i lilla salen och yogamattor finns att låna.

Bokning

Passet kan bokas via webben. Om det finns lediga platser så går det även bra med drop-in. Biljetten hämtas i bokningsstationen i receptionen. Bokade platser hämtas ut 10 minuter före utsatt starttid.

Tänkvärt

Klassen genomförs till största del sittandes. Du behöver inte ta med egen yogamatta, det finns att låna. Det är en fördel med varma och mjuka kläder och strumpor då passen är i lugn anda. Passet är 60 min.

Rörlighet
Styrka
Kondition
Koordination
Hopp

Innehåll / Moment

Allt arbete stretchar och får musklerna att sänka sitt tonus. Du kommer åt senor, ligament och nervtrådar på ett sätt som är fördelaktigt. Hittar det medvetna andetaget.