LÖPNING

Löpning

Vi kör löpträningar varje onsdag och torsdag 17:30 med utgångspunkt vid parkeringen utanför StiL.

Träningarna är anpassade på ett sätt så att alla kan vara oavsett löpform. Mer information om passen läggs ut på vår Facebooksida inför respektive träning.

Träningar

Löpning för alla

StiL Löpning är en sektion under StiL som tränar löpning tillsammans två gånger i veckan. Vi håller i varierade löpträningar, oftast utomhus i närheten av universitetetsområdet. Träningarna är till för alla, oavsett ambitionsnivå.

Onsdagspassen 17.30

Fokuserar på någon form av intervallträning där man som individ kan utmana sig själv då sin nivå.

Torsdagspassen 17.30

Fokuserar på lugna trevliga löpturer där gemenskap står i förkant. Tempo och distans läggs på en nivå som passar alla deltagare.

För att delta på passen behöver man minst ha sektionskort och medlem på StiL. Passen bokar man via hemsidan eller appen.

Inför varje träning kommer vi ut med information på vår Facebook-sida.

Ledare

Anton

Tidigare elitsatsande löpare som hållt på med löpning i cirka 16 år. Är traillöpare och numera även ultralöpare som gör en satsning mot skyrace, vilket är tuffa bergslopp. Är en glad själ som älskar att inspirera och motivera andra. Är nyutbildad fysioterapeut och brinner för fysiska aktiviteter som löpning, orientering och klättring!

Gustav

Nuvarande datastudent som allt för ofta blir less på att sitta still framför en skärm. Har hållit på med löpning större delen av mitt liv men har först de senaste åren börjat fokusera träningen inför långa lopp i fjällmiljö. Älskar långa lugna pass ute i skogen eller uppe i fjället, finns inget bättre än långa äventyr på områden jag aldrig varit på förut. Utöver löpningen är jag ett stort fan av en varierad träning och kan ofta hittas på gymmet, på cykeln eller uppe på en klättervägg!

Lisa

Erik

Ordförande

Ordförande för löpsektionen, har hållit på med löpning lite till och från hela tiden men började köra på mer för ca 1,5år sen. Älskar roliga utmaningar ju tokigare desto bättre, har man hunnit fundera minst tre gånger "varför gör jag detta" så är det bra! Föredrar lungt, långsamt, längre utöver snabba korta distanser, kan nöta löpband längre än man borde innan blivit galen men skogen är härligare.

Viktor

Positiv och engagerad motionär som inte säger nej till en utmaning, där har ni mig. En gammal elitsimmare som har fått mersmak för triathlon och löpning. Har sprungit mer eller mindre hela livet men blivit mer senaste 1–2 åren. Som löpare är jag bekväm och njuter mest av distans och att komma bort från stress men om någon utmanar mig på en spurt finns det chans till kamp. Träning ska vara kul och man definierar sig som en löpare direkt när sitt sinne säger att man är det, inte min/km tiden.

Kontakt oss

Välkommen att kontakta oss på StiL Löpning

Dela informationen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
EnglishSwedish