PROVA PÅ ARMBRYTNING?

Armbrytning

Kontakta oss så ser vi till att någon finns på plats och kan lära ut grunderna!

En av de stora tjusningarna med armbrytning är just den att man kan bryta arm var helst man befinner sig i världen. Allt man behöver är en arm, ett armbrytarbord och en motståndare. Armbrytning är en av få idrotter där handikappade och icke handikappade kan tävla i samma klass (det finns även disabled = handikappklass).

Vi tränar onsdagar mellan kl 1800-1945 på StiL Sportcenter (fråga receptionen var armbrytningen är), adress: Universitetsvägen 11C, 977 54 LULEÅ (besöksadress, går inte att skicka brev till)

Vill man prova på så skicka ett mail till armbrytning@stilsportcenter.se före. Då kan vi säkerställa att vi har någon där som kan lära ut grunderna och anpassa träningen. Man bokar in sig via StiL´s app. Är man inte medlem i StiL så anmäler man att man vill prova en gång gratis i receptionen.

Vi kommer även att bereda de som vill möjlighet att tävla inom Armbrytning. Det man bör veta då är att kostnader som rör tävlandet får den enskilda stå för. Vi har i dagsläget ingen ekonomi som kan finansiera sådant.

Väl mött runt armbrytningsbordet.

Telefon
070-2413747
Mail
armbrytning@stilsportcenter.se
EnglishSwedish